I made a promise, it’s one in and one out…

Säg hej till min nya baby

Säg hej till min nya baby! Har velat ha en Céline Clasp Bag ett tag nu men inte vetat vilken färg. Fatta lyckan när jag hittade den här röda till ett pangpris på Vestiaire Collective!
Eftersom jag är en shoppare som försöker så mycket det går att praktisera ”En in, en ut” metoden så är det nu detox time för mig! Älskar känslan när man köpt något nytt och sedan säljer av en eller två gamla saker! Inte bara bra för plånboken och den fysiska platsen i garderoben utan även för miljön!
Här kan man shoppa från min garderob!

Say hello to my new baby! I’ve wanted a Céline Clasp Bag for some time now but been unsure of what color to pick. So you can understand the joy when I found this red one for a great price up on Vestiaire Collective! I try to live by ”one in, on out” so now it’s detox time for me! Love the feeling of when you invest in something new and then sell a few older things. Not just good for the wallet and the physical space in the wardrobe, but also for the planet!
Go shop my closet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..