MY NEW HOME

Bokställ köpt på Bukowskis (+ boktips!!). 

För fyra månader sedan flyttade jag in i min nya lägenhet och nu har det äntligen börjat kännas som ett riktigt hem. Innan hade jag nämligen varken köksbord eller soffa. Nu i helgen köpte jag en matta till vardagsrummet och det gjorde susen.

Det var min älskade vän Ellen som tipsade om mattan. Det är även hon som tipsat mig om linne-soffan som ni ser en glimt av nedan. Hon är ett inredningsgeni, jag frågar alltid henne om råd när jag ska köpa något nytt. Hon hittade även den här drömmiga lampan till Jossan förra veckan (ni får inte missa hennes nya fina Instagram). Nästa inköp blir en klädhängare från HAY till hallen. Också ett tips från Ellen.. <3

1: Tavelram från Plethora x Dry Studios, printet är plockat ur Plethora Magazine issue 5. 2: Träborden hittade jag på Lauritz och glasunderlägget är från Svenskt Tenn. 3: Vas från Jessica Hans/Eytys och filt från Filippa K, soffan finns hos Mio.

  1. Ida skriver:

    Vad heter soffmodellen? ✨

  2. skriver:

    ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..