FACE MASKS


Jill Megan Kortleve plåtad av Pauline Suzor, stylad av mig, make up av Veronika Lindqvist och hår av Joanna Rask för H&M.

Det är säsong för ansiktsmasker (eller är det inte alltid det egentligen?). Nedanför ser ni min och min systers fyra gemensamma favoriter:

1: Firming Mask från Mizon innehåller granatäpple som stärker hudens elasticitet och verkar anti-aging (dröm, eller hur?). Köpte denna direkt när Anja och Camilla tipsade om den i Beautypodden.
2: Origins Charcoal Mask, Columbine introducerade mig för den när vi var i Paris och nu har jag alltid med mig den i resväskan. Den löser upp orenheter och absorberar miljömässiga gifter. Perfekt för storstadsvisiter!
3: Sheet Mask från Benton som innehåller snigelsekret och extrakt av grönt te som båda hjälper till att kicka igång hudens självläkningsprocess och stimulera produktionen av kollagen. Luktar illa, men oh så bra den känns!
4: Cuadalíe Moisturizing Mask. Den lugnar och återfuktar huden samt innehåller olja från druvkärnor som tillför stärkande omega 6. När jag ändå är igång kan jag även tipsa om Cuadalíes Gentle Buffing Cream.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..