FASHION WEEK PART 1


Team STYLEBY på Busnel AW18 <3

I söndags startade modeveckan. Jag bar kappa från Cos, byxa från Filippa K, väska från Marimekko och örhängen från Alighieri. Höjdpunkterna under dagen var när jag hängde med alla friendz i Glitters svit och käkade frukt, när Say Lou Lou gick för Filippa K och Ida Klamborns installation med genier som Arvida Byström, Tahiya Niskala och Sara Boljak. Min vän Sara Eriksson gjorde deras make (all glitter everything) vilket var extra kul.

Igår flög jag till Danmark över dagen för en plåtning och missade tyvärr alla visningar. Istället fick jag brynen blekta – update om jag behöll dem får ni senare.. Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och redo för FW dag tre. Let’s do this!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..