TWO OUTFITS

Första bilden är från Gannis visning då jag bar kavaj och jacka från Cos, byxa från Filippa K, skor från Bimba y Lola och väska från Stylein. Den andra bilden är från när jag och Elina precis kommit hem från middag med Samsøe & Samsøe, klädd i jacka från Cos, tröja från H&M, byxa från Ellery, skor från Bimba y Lola, väska från Stylein och örhängen från Anni Lu.

  1. Avgud din stil tycker den är en perfekt, stilren med en tvist! Jag har absolut panik inför studentdagen och studentbalen, ingen aning om vart jag kan hitta klänningar. Skulle inte du kunna ge lite förslag på vad du skulle haft på dig på studenten samt på balen om det var din tur i år? <3

    1. Hej Alice! Åh, tack snälla <3 vad glad jag blir!
      Jag hade nog beställt hem en klänning från Reformation eller Maurie & Eve. De har så många olika fina klänningar (som troligtvis ingen annan kommer ha på sig heller).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..