SHERIHAN

 

Jag har många kvinnliga förebilder. Tjejer som finns i min närhet – mina vänner, kollegor, min mamma, min syster. Tjejer som jag följer på Instagram, vars poddar jag lyssnar på eller som jag läser om i tidningarna. Cherrie är en av dem. I en tredelad dokumentärserien kan ni följa henne och se vilken förebild hon är för så många fler än mig, speciellt tjejer i förorten. Ni som inte sett den måste göra det – ni hittar första avsnittet här.

Nedan är fler tips på kvinnliga genier:

1, Raseritetpodden med Amie & Fanna <3
2, Katarina Wennstam som i sitt sommarprat pratar om kvinnors rätt till sin sexualitet.
3, P3 Musikdokumentär om Beyonce, producerad av Vendela Lundberg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..