REBEL HEART

 

Nu kan jag äntligen dela med mig av First Aid Kits senaste musikvideo som jag stylade för en månad sen <3 Regisserad av geniala Mats Udd.

Klara och Johanna om filmen:

”We wanted to create a dreamy and mysterious world, of all women and a red moon. It’s an homage to old 70s horror films and the aesthetics of that era. Rebel Heart was written in the desert, after a night of experimenting with an ouija bord and other occult themed board games. We thought the video should reflect that. It’s a song about identity and femininity, it’s about the destroyer we all have inside of us, that dark force that wants to take over. ❤️🌗 ”

Love them!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..