FAB DAY 2018

 

mikaela_hallen_elina_grothen

Igår anordnades Sweden Fashion and Beauty Day och som många av er redan vet stylade jag dagens modevisning samt höll i ett stylingsamtal i Pandoras monter.

Jag bar klänning från Jacquemus, smycken från Pandoras Grains of life-kollektion och skor från Zara. Elinas jacka är från Rave Review och skorna från Balenciaga. 

Mikaela_Hallen_styling

Ovan ser ni en bild på min favoritlook från visningen. Mai-Linh bär klänning från Asos, kappa från Totême och skor från Mango. Väskan (som är inspirerad av en väska från Marine Serre är en softboll som jag knutut en sjal runt). Örhänget är en sjal från Studio Heijne som jag fäst med en ear-clip från Panduro.

team

Mitt modell-team <3 Och tack snälla Michaela som assisterade mig under dagen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..