STYLEBY #54

 

Mikaela_Hallen_Styleby

Nu finns äntligen nya numret av STYLEBY ute i butik – ett extremt starkt nummer som ni absolut inte(!) får missa. Jag har stylat tvillingbröderna Bennett, systrarna Vaz och fantastiska Jiao Jiang. Seinabo Sey delar med sig av bilder från sin barndom (från och med nu har hon även en återkommande sida i varje nummer).

Selam Fessahaye öppnar upp sin garderob – där hittar ni b.la ett par fisk-sandaler, som hon dessutom köpt 30 exemplar av, haha. Jonna pratar med tre konstnärer med stil, bland dem Kiri-Una Brito Meumann (missa inte hennes instagram). Och som alltid, delar vi på redaktionen med oss av vår personliga stil och inspiration – ovan ser ni vad jag har på hjärnan just nu.

Styleby_Bennett62392

Foto: Pauline Suzor

Sammy och Johnny Bennett stylade av mig, plåtade av Pauline Suzor och grooming av Philip Fohlin. Köp numret för att se fler bilder och läsa deras intervju, signerad Elina Grothén. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..