1, 2, 3 – testing

Sveper med trasan över de tre månader gamla orden. Dammsuger försiktigt runt hörnen på bilderna och dammar av micken (tangentbordet). Hörs jag? Vi provar. Jag är väl medveten om att publikskaran inte är enorm och att biljetterna kanske inte riktigt säljer slut vid det här laget men det hindrar mig inte att ge det ett försök. Jag har nämligen en kamera! Det som har hindrat mig mycket nu är avsaknaden av entusiasm när jag ska dela med mig av saker. Såhär ligger det till: min mobil finns för selfies samt Pinterest och Soundcloud-användande. Väldigt lite dokumentation. Meeeen nu finns en kamera. Trots det så delar jag nu med mig av mobilbilder från senaste 3 månaderna (OK har haft kameran i 1 timme vad förväntar du dig av mig?!”:

Jag i en jättefin blus/topp/skjort-story från House of Dagmar, ”Caprice”. Klickar du på blusen på bilden kommer du till den!! Coolt va. Förutom att jag är totalt obotligt och sjukligt förälskad i Dagmars vår/sommar kollektion har jag också fått äran att träffa Hanna som är en del av Dagmar-crewet. Det bästa med att få göra saker som att gå på events och gilla att klä sig i det man anser vara snyggt, är att man träffar människor som man blir smått förälskad på bara ett par minuter.

 Nu pluggar jag också. Rysk litteraturhistoria, rysk ekonomi, politik och samhället, rysk kultur och idéhistoria samt Ryssland – då och nu. Så kul. Så mycket att plugga. Medan jag skriver detta varvar jag Brott och Straff av Dostojevskij för andra gången på 2 veckor. Hajjar ni?! Jag tog min gymnasieexamen för några månader sen och nu ska jag snart skriva TENTA. Applåder! Den lilla skaran som läser bör ge mig en stående ovation annars lämnar jag scenen. Bild-relevans: jag dricker kopiösa mängder kaffe som komplement till mitt upptagna studentliv.

 
Jag har också ätit mat såklart men inte tagit bilder, såklart. Bara för att skicka till mamma om något varit extra gott. Första bilden från Ai Ramen. Åt inte ramen för det är inte min cup of soup och på bilden ser ni förrätterna. Spicy fried chicken och gyoza. På det; en svingod donburi. Andra bilden är från FLFL. Kanske inte den bästa falafeln jag käkat men jag tillhör klassiska-falafel-skolan. Pita, picklad rödlök, persilja, inlagda grönsaker och boom. Inget mer. Dock, fortfarande aptitligt. Oooooså sista bilden. Mat. Hemma. Mm. Tack!

Snygg bild på snygg vän. Trots skola och en del jobb har jag hunnit festa också. Tacka gudarna för det, festandet kommer väl ligga på hyllan när jag jobbar med utrikespolitik senare i livet he he he.

På tisdag ska jag kika in på Beckmans-visning där Tove ska modella, är sååå pepp. Samma kväll ska jag käka middag med Dr Marten & Happy Socks, otroooligt taggad på det också. Kameran ska med överallt och då jag inte har det minsta skam i kroppen tar jag på mig stor-bloggar-kappan, fiskar upp kameran i tid och otid. Alltså!!! Nu kör vi så det slår gnistor tänker jag.

Våren är här, peppen att klä sig med mycket eftertänksamhet och lite tanke på ”kyla” är (snart) här. Jag har fått mail och IRL-feedback angående bloggandet. Mycket har varit uppskattandet av att jag varvar kläder och mode med det som kallas ”verkligheten”. Jag känner som er. Välkommen nu då. Hoppa på för sjutton eller låt bli. Hörs ikväll då! xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..