En början på förra början

Hej.

Sommaren har passerat. Hösten stormade in. I mitt sovrum har jag för tillfället 6 ljus tända fastän det inte är mörkt ute ännu. På morgonen smörjer jag in kroppen i mandelolja, likaså på kvällen. Jag dricker kaffe i mängder och snusar så det svider i tandköttet. Mycket har hänt i mitt liv men desto mer i det kollektiva livet, efter valet, innan valet, under valet. Nu börjar det regna utanför också. När det regnar och blåser samtidigt låter det som att en bil åker förbi snabbt fast den åker liksom aldrig förbi. Swosh swosh swosh. :’)

Ska jag vara helt ärlig så tycker jag egentligen sommaren är ganska tråkig. Jag önskar vi kunde ha höst-rutiner med sommarvärme. Någonstans mitt i ledighet och paus tappar jag greppet om vad det är jag egentligen sysslar med och lagom till hösten är jag vilsen igen. Men ändå tänkte jag dela med mig av några enstaka sommarbilder.

Image 5babb019039d1

Tove! Hon har flyttat till Sydney och blir där hela hösten. Jag saknar Tove så himla mycket och ser fram emot att ha henne i Sverige igen. Tove är onekligen bland de klokaste och mest givande personer jag mött och det kanske jag är dålig på att uttrycka men om du läser detta Tove så ja! Nu vet du!

Image

Image 5babb01b343ca

När jag fyllde 23 (i augusti) åkte jag och David ut någonstans i Stockholms skärgård och åt mat, drack vin och badade. Nu har Dav flyttat till Paris. Där blir han till december. Dit åker jag den 11e oktober för att hälsa på och pussa på.

Image 5babb01650fef

Solbrun hand prydd av ring från Bedazzled Jewelry, varsamt placerad på hotellrumstäcke i Göteborg där jag var på ett event i samarbete med Urban Golf och Elvine!

Image 5babb0149500f

Eventet var superkul, urban golf i kombination med öl och tävlingsinriktade människor var fan en dundersuccé. Dagen efter hade jag fram tills 21.00 på mig att se Göteborg. Jag lämnade resväskan på hotellet, tog med mig en karta och strosade runt. Käkade. Sen var det dags för fotbolls-VM, minns någon ens det?! Känns som en evighet sen. Där drack jag öl och sen åkte jag hem.

Image 5babb3bc1c24c

Va på fest i skogen och uppenbart väldigt trött på det hahaha.

Image 5babb4619af7f

Samma morgon fast hemåt från fest. Ryggtavlorna och den taggade personen uppe i skyn är ju… ja. <3

Hm. Annars har jag börjat på journalistprogrammet. Sedan jobbar jag halvtid. Det är oerhört spännande.

Vi hörs imorgon. Och då tänkte jag dela med mig av vad de fåtal prylar jag tänker konsumera i höst innefattar. Viktigt att konsumera med miljö och människor i åtanke. puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..